hei@mageibalanse.no 907 87 329

«Sjarmen med tarmen»

by Ingvild on februar 12, 2015
12. februar 2015

Sjarmen med tarmenFor ein fantastisk tittel!

Boka «Sjarmen med tarmen, om et av kroppens mest undervurderte organer.» er skrevet av den tyske forskaren og forfattaren Giulia Enders og omhandlar det fantastiske organet: tarmen! Kanskje eg er litt over middels interessert i denna kroppsdelen som mange antakelig synes er litt ekkel. Men denna undervurderte og oversette delen av kroppen blir óg kalt «den andre hjernen», og som du da sikkert skjønna så har den ein ganske viktig funksjon i kroppen. Man tenke kanskje ikkje så ofte på den sidan den ikkje gir nokken lyd fra seg. Men for oss som slit med diverse mageproblem har den absolutt gjort seg til kjenne!

Denna boka er ein hyllest til vår fantastiske tarm, samtidig som den forklarar deg på ein enkel måte kva som er normalt og kordan me kan ta bedre vare på den. Eg vil anbefala deg å lesa den for å få ein bedre forståelse av kordan tarmen din fungerar og forhåpentlegvis hjelpa deg å gjenoppretta balansen.

No høyres det kanskje ut som om eg har lest den og reklamera heftig. Dessverre er det ikkje tilfellet. Eg har ikkje lest den enno, men den står høgt på ønskelista!

Har du lest denna fantastiska boken? Fortell meg gjerne kva du synes om den sjarmerande tarmen!

*Bildet tatt fra http://helseinfonett.no/sjarmen-med-tarmen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Meld deg på mitt Nyheitsbrev

 

Utdanna ved Institute for Integrative Nutrition